909娛樂網

查看: 354|回復: 3

泰妹-soda 真人靚過相

初級會員

魅力
細老勃起呼叫要解決一下生理需要,諗諗下琴日出左糧荷包鬆動就周圍搜下有冇靚女,咁岩又比我見到呢個泰妹妹,揀到心水就即刻去馬啦!去到見到女女真係好高顏值!絕對係靚女一枚,對波波好大好靚!再加埋短裙長腿真係唔洗講野!即刻拖女女入浴室開波!攬住佢就除佢光豬,沖涼現真身,女女對奶絕對足D級,又大又挺!走肥靚腳,長腿好玩,邊洗邊抽水,玩下波仔洗下雀仔,再來水蕭好興奮,玩完水就上岸按摩,女女按摩技術不過不失,尚算有功架!夠力推得舒服!時間拿輯得唔錯,按到7788女女就開始誘惑我,爬上我身度又係咁奶我,啜到我好舒服成身觸電咁,奶我耳仔對大奶係我背上遊走,Rpp,R袋底樣樣有,再慢慢向下移動!舌功了得!奶到我好爽咁自己主動轉身,佢繼續進攻係咁奶我前面蓮頭袋底都唔放過!爽到咩咁!再轉身69深喉,又啜又奶好鬼正!含到我興奮異常!我忍唔住叫佢幫我上套老漢推車,捉住細腰後入狂插,再叫佢訓低比我泥個半邊燒鵝比,台住單邊長腿吊到好入,吊顏值必須睇住佢係我淫威下個放蕩樣好有征服感,聽住佢既淫聲好享受,台埋另一隻上博,爽到最後拔套口爆,齊齊高潮
http://www.909zz.net/index.php/Index/Second/id/1735

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

新手上路

魅力
soda約得好full,問親都好晏,想食d師兄要早d預約喇
回復

中級會員

魅力
謝謝師兄
回復