909娛樂網

查看: 277|回復: 5

新記既粉嫩周冬雨令我回味無窮

中級會員

魅力

今晚約咗一位粉嫩周冬雨12點鐘,本來想早少少既,不過無辦法啦,條女爆曬鐘,系得12點有時間,唯有去賭場玩翻轉先啦,賭下賭下,不知不覺到左12點啦,贏咗少少心情靚,睇下女女服務好唔好,服務好的樣又掂既話,今晚一于就包距夜,上到房見到佢身型嬌小,笑容好甜,我最鍾意有小鳥依入feel的感覺,化左個大眼仔妝,雖然身型細粒但都係一个靚女.我剥衫準備去洗白白,囡囡帮我將衫擺好,同我齊齊入浴,有待浴岩晒我,水中簫玩得好過引,過完水我就趴係度,囡囡好細心咁帮我按摩,佢吾係按摩高手,但係佢都好耐心咁同我按,我話条腰好攰,佢仲加大力度同我按.按完摩囡囡用手慢慢掃下袋袋,又趴上尼啜lin lin順路慢慢往下游,用嘴吞吐蛋蛋,用条脷奶jj同袋袋,然後大口將小弟弟成条吸入,上下吸啜,搞到小弟弟成枝鐵棍咁,吹奏左一段時間後,囡囡就好主動咁幫上套坐左上尼,扭動条腰係度狂磨,真係爽到暈,無琳到距下面真係好卵窄,仲識得收陰 夾腸,我亦不甘示弱,轉换左幾個姿势,經過數百下衝刺,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,最後推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,一路揸波一路進出,差唔多要出嘢個陣,我叫距幫我口爆,然後顏射,女女用条脷奶jj,一邊奶,一邊張開嘴,好鬼淫蕩咁望住我,好似系同我眼神溝通,叫我快D射D精子俾距吞咁,我無法忍受距呢種眼神啊,我忍唔住要射距啦,黃金5秒真爽到爆啊,精子全部射曬系距塊面同個嘴度,呢個周冬雨服務我真系好滿意,樣又掂,本來想包距夜,最後被人行我頭,已經被人包咗喇,咁無辦法,唯有下次再翻食,事後一齊沖涼,臨走距仲送goodbye kiss,強烈推薦呢位女女,呢個系我系澳門食過為數不多,樣又靚,服務又足既女女,我記得有樣有服務既上次新記食過最滿意既兩個女女系靚模Lee同tammy,希望新記以後入多D呢種類型既女女造福我地呢班澳門淫蟲
http://www.909zz.net/index.php/Index/Second/id/1783

回復

中級會員

魅力
睇相好似幾清純下喔,有無師兄你講得咁淫蕩啊??
回復

初級會員

魅力
好可愛的囡囡,有些心動
回復

初級會員

魅力
樣子不錯,搵機會試試
回復

初級會員

魅力
應該很好玩哦